Açıklama »

 

  1. Ejderha Acısı: Acı sevenler için bulunmaz bir lezzet olan Ejderha acısı Murat usta  tarafından acı severler için üretilmiştir.Tüketenler açısından efsaneleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ejderha Acısı sosumuz “Göz Yaşartan Acı ,Ağlatan Acı ,Terleten Acı” olarak büyük ilgi görmektedir.İçinde doğal yöresel baharat ve aromaların kullanıldığı sosu muzun metabolizmayı hızlandırıcı etkisi acı konusunda sınırlarını zorlamak isteyenleri bekliyor.
  2. Soso Tatlı-Acı Sos:  Her yaşa ve her damak tadına uygun , kullanımı kolay ve oldukça lezzetli olan tatlı-acı sosumuzun sadece çiğ köfteleri değil dürüm çeşitleri ,kahvaltılar ,yemekler ve makarna çeşitleri için de kullanılabileceği ,bu nedenle çok amaçlı olarak her mutfakta bulunması gerektiğine inanıyoruz.Damakta tatlı ile acı ve ekşi lezzetleri bir arada tatmanızı sağlayan ayrıcalıklı Sosumuz çok beğenilmektedir.
  3. Soso Mix Sos:  Özel baharatlar ile özel mayonez sos un karışımlardan oluşan enfes Mix Burger Sos kendinize has seçimler yapmanıza imkan sağlar .Tüm sunumlarımız için aranan bir lezzettir.
  4. Soso Mor Sos: . Sarımsaklı Çeşnili Mor Burger sosumuz tadıyla ve görünümü ile 7’den 70’e herkesin tercih ettiği beğenilen bir sostur.
  5. Kova Sosu: Özel aroması ve kokusu ile kova sunumlarının içerisinde ayrıca pizza , kebap bir Osmanlı saç Tava ürünlerinin yanında da sıcak sunum olarak kullanılan Kova Sosu benzersiz lezzeti ile kısa zamanda özellikle istenilen ve tercih edilen bir sos haline gelmiştir.
  6. Nar Ekşisi: Tadı ve ekşisi ile çiğ köftemizin vazgeçilmezi Nar Ekşisi sosumuz.